Wij zijn Ruardy Coaching & Recruitment

KLEIN BUREAU MET
ALLEEN OOG VOOR JOU.

WE LOVE YOUR STORY.

Mensen willen zingeving. Privé én in hun werk. Bij ons staat “een leven lang leren” centraal. Jij staat centraal. Iets doen waar je HAPPvan wordt en jezelf daarin elke dag ontwikkelen, staat voor levensgeluk. Daarom vragen wij niet wat je van onze vacature vindt, maar vragen we wie jij bent en wat jou beweegt en waar je naar toe wilt. Wij geloven niet in wat je kunt maar wie jij bent. Samen bekijken we waar jij nu staat in jouw carrière en welk pad je zou willen bewandelen. We love your story.

Wat maakt wie we zijn:

 • We gaan alleen voor kwaliteit.
 • We hebben veel kennis van de arbeidsmarkt en hebben een toekomstvisie.
 • We zijn open en eerlijk.
 • Er is volledige aandacht voor jou.
 • We voelen dat van baan wisselen een belangrijke levenskeuze is.
 • Eén vertrouwelijk aanspreekpunt.
 • Recruitment zonder ‘window dressing’.
 • We kiezen voor open communicatie en juiste afstemming met jou.
 • Je gegevens volledig veilig zijn bij ons conform de nieuwe AVG wet.
 • Jouw CV dus alleen met toestemming van jou, bij onze opdrachtgever ligt.
 • We zijn er ook nog voor jou na de bemiddeling.

WE LOVE YOUR HAPPINESS.

Het verschil in succes dat mensen hebben, wordt niet bepaald door hun intelligentie, danwel capaciteiten, maar door wat wij noemen hun emotionele staat. Iedereen heeft enorm veel capaciteiten, vermogens en talenten in zich. Maar je EMOTIONELE staat bepaalt of je daarvan gebruik maakt, of niet.

“De kwaliteit van jouw leven wordt bepaald door de kwaliteit van jouw innerlijke dialoog. Niets op deze wereld heeft enige betekenis, behalve de betekenis die je er zelf aan geeft”

De sleutel tot het gebruik van je capaciteiten is het beïnvloeden van je emotionele staat, je emotionele stemming. Er zijn mensen die beschikken over heel veel capaciteiten, maar omdat ze hun emotionele staat niet managen, lukt hen iets niet.

Je wereld is een afspiegeling van jezelf. Bijna alles wat we ervaren is een afspiegeling van hoe we ons voelen. Zodra je dat inziet, begrijp je ook dat je zelf invloed kunt uitoefenen op je geluk. Er is niets dat je overkomt, het is iets dat je zelf creëert. Met elke gedachte en met elke actie oefen je invloed uit. Je hoeft niet iets te doen om gelukkiger te worden. Besluit gewoon je gelukkig te voelen.

Alles wat we willen in het leven komt dus neer op een staat. We willen bijvoorbeeld geen geld, maar we willen wat geld voor ons vertegenwoordigt: comfort, vrijheid & zekerheid. We willen geen relaties sec, maar de staat die een relatie ons geeft, zoals liefde, opwinding & geborgenheid. Mensen kopen geen producten, maar de aan de producten gerelateerde staat: veiligheid, zekerheid, gemak & status. Echter kun je jouw stemming zelf sturen – waar en wanneer je maar wilt – zonder deze bovenstaande externe stimuli. Niemand buiten jou bepaalt namelijk jouw stemming, dat doe je zelf.

Als je hiervoor kiest, kun je zelf te allen tijde voor 100% jouw stemming sturen. Jij bepaalt. Onderzoek heeft uitgewezen, dat mensen die slagen in het leven, in staat blijken te zijn om op een consistente manier toegang te krijgen tot die stemmingen die de meeste krachten of vermogens kunnen geven. Alles in het leven is betrekkelijk.

Wat maakt jou gelukkig? Dat is iets dat je alleen zelf kunt bepalen. Wat het ook is dat je gelukkig maakt, kies ervoor. Bepaal dus wat jou gelukkig maakt. Vraag je bij elke situatie af: “Voel ik me hier goed bij? Wil ik hier meer van? Word ik hier vrolijk van?” Zo nee, kies dan voor iets anders. Je wordt gelukkiger als je beter weet wat jou gelukkig maakt, zo simpel is het. En het mooie is, geluk kun je leren, net zoals je een taal kunt leren. Begin met te luisteren – in dit geval naar jezelf!

WE LOVE YOUR PASSION.

Leef jij je droom? Doe jij dagelijks waar jij echt gelukkig van wordt? Geeft jouw werk je veel ENERGIE? Dan ben je waarschijnlijk een van de gelukkige mensen die zijn of haar passie heeft gevonden. Of start je net de ontdekkingsreis naar jouw passie?

Je hoeft jezelf maar 7 vragen te stellen die jou kunnen helpen om je passie te vinden.

 1. Waar ben je goed in?
 2. Waar liggen je interesses en hobby’s? Welke zaken lees of bekijk je graag?
 3. Maak een lijst van alle dingen die jou interesseren. Denk aan hobby’s, maar kijk ook breder dan dat. Welke zaken lees of bekijk je graag?
 4. Waar overlappen vraag 1, 2 en 3?
 5. Stel jezelf voor als 95-jarige, waar zou jij op dat moment trots op zijn?
 6. Hoe ziet jouw ideale dag er uit? Probeer je huidige leven daarin los te laten.
 7. Waar wil je dat mensen jou om herinneren?

Als je deze vragen hebt uitgewerkt ga je op zoek naar patronen. Waarschijnlijk heb je tijdens het beantwoorden van de vragen al ideeën gekregen…

Carrière coaching

Wij zijn talent coaches. We kennen de IT markt op en top. Interessant voor jou om een oriënterend gesprek aan te gaan? We gaan in op jouw (levens)verhaal en waar je nu staat en wat je hebt bereikt. Vervolgens onderzoeken we wat je precies wilt en of dit matcht met hoe jouw huidige situatie is. Je krijgt advies omtrent jouw CV, linkedin profiel, marktwaarde en arbeidsmogelijkheden.  Na afloop van het gesprek weet je waar je staat en heb je een vertrekpunt naar een eventuele volgende stap. Maar soms kom je er juist achter dat je eigenlijk al je passie volgt, alles is mogelijk 🤓. Neem contact op met Evie!

WE LOVE THE BEST HINTS AND YOUR SMILE.

THE BEST RESUME TRICKS.

WE LOVE THE BEST CANDIDATE JOURNEY.

Uiteraard wijkt het werving- en selectie proces weleens af, omdat je mee beweegt met de wensen van zowel de opdrachtgever als van de kandidaat. Ondanks deze flexibiliteit zal zowel opdrachtgever als kandidaat in deze procedure een goede begeleiding geven. Zowel duidelijke als OPEN communicatie is het vertrekpunt tussen alle betrokkenen.

Er zijn een aantal standaard stappen in het Werving en Selectie proces die Ruardy Recruitment doorloopt, bij goed gevolg:

 1. Ruardy Recruitment maakt kennis met een nieuwe opdrachtgever of gaat op bezoek bij bestaande opdrachtgever.
 2. Ruardy Recruitment bespreekt uitgebreid de vacature bij de opdrachtgever.
 3. Opstellen bedrijfsprofiel en wervingstools inzetten.
 4. Benaderen van potentiële kandidaten.
 5. Selecteren van potentiële kandidaten en kennismakingsgesprekken voeren.
 6. Jouw cv wordt voorgesteld bij de opdrachtgever met daarbij jouw wensen met betrekking tot een nieuwe uitdaging.
 7. Je hebt een kennismakingsgesprek en bij goed gevolg een tweede gesprek.
 8. Je krijgt een aanbod van de opdrachtgever.
 9. Start eerste werkdag bij de opdrachtgever.
 10. Nazorg van Ruardy Recruitment en een maandevaluatie (tegen het einde van de proeftijd).