Wij zijn Ruardy Coaching & Recruitment

KLEIN BUREAU MET GROTE AMBITIES.

Hoi!

Een nieuwe uitdaging? Wij vinden het een voorrecht dat wij jou mogen helpen in één van de belangrijkste keuzes in jouw leven.

“Talent en organisaties bij elkaar brengen, om dat voor elkaar te krijgen, zodat mensen en organisaties écht groeien — dat is wat ons drijft.”

Integriteit en kwaliteit, ✌️ important rules for us to play the GAME
Sinds onze oprichting in 2013 hebben we met passie en veel toewijding gewerkt voor een select aantal grote en kleine opdrachtgevers.

We krijgen energie van betekenisvolle opdrachten — zo werken we graag voor organisaties waarbij een waardevolle leeromgeving centraal staat. Jou laten groeien is onze missie!

WE LOVE OUR EXPERTISE.

Recruitment staat voor de ideale match van de kandidaat met de werkgever. Een match ontstaat op basis van wie jij bent, wie je wilt zijn en wat jou beweegt in het leven. Deze factoren bepalen ook of een match op langere termijn SUCCESVOL is.

Wij zijn zoveel meer dan alleen werving & selectie, zo leveren wij advies op gebied van:

  • jouw carrière
  • de ICT arbeidsmarkt
  • employer branding
  • talentmanagement
  • employability

En leveren wij:

  • assessments via Herfst en Partners
  • outsourced recruitment solutions (RPO)

Onze ambitie is dat bedrijven stoppen met ad-hoc werven en recruitment onderdeel wordt van de gehele bedrijfsstrategie.

FIND YOUR TALENT,
TALK TO ANIEKE.

Over talentcoaching: “Persoonlijk haal ik mijn voldoening uit het vinden van de perfecte match tussen de persoon en zijn leeromgeving.” 😇🚀

MY HAPPY‘S > Vakantie, escape room, thrillers, familie, kaasstengels, voetbehandelingen, bloemen, als je postpakketje eerder wordt bezorgd, brownies, een koopje scoren en Canei!

Naast mijn werk vervul ik ook nog met veel plezier de rollen van moeder, vrouw, vriendin en ouderraad lid van school. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn gezin een dagje naar de dierentuin. Ik vind het leuk om te winkelen met vriendinnen en ontspannen een goede thriller te lezen. Als de kinderen iets groter zijn hoop ik samen met mijn gezin weer een verre reis te kunnen maken. In 2010 naar Afrika geweest, fantastisch!

anieke@ruardyrecruitment.nl
06-83985468

FIND YOUR DREAM,
TALK TO EVIE.

Over talentcoaching: “De kwaliteit van jouw leven wordt bepaald door de kwaliteit van jouw innerlijke dialoog. Niets op deze wereld heeft enige betekenis, behalve de betekenis die je er zelf aan geeft” 

MY HAPPY’S Canada, westernrijden, wellness, dieren, wijn, chocola, onbaatzuchtigheid, glimlach, vallende ster, bellenblaas, nieuwe landen en culturen, vrienden, familie, compassie, koffie, Hummie, Coco, oma en het voorgerecht in een restaurant.

Ja, het leven is een serieuze aangelegenheid. Maar dat wil niet zeggen dat het altijd serieus genomen moet worden. Lach om jezelf, leef in het nu en heb lief. Authentiek, eerlijk met een gezonde dosis humor. Ik ga te allen tijde voor kwaliteit. Dit sinds 2005. IT talenten zijn tof. Ze houden van hun vak. Je ziet passie, een sparkle. Het zijn net sterren. Ik vraag mezelf altijd af in gesprekken: wie zit er nu echt voor me? Ik geloof niet zo zeer in wat je kunt, maar wie je bent, wat je beweegt als mens en wat jij nodig hebt om te stralen als een ster.

evie@ruardyrecruitment.nl
06-12313640

OUR ROCKSTAR CHARLIE.
CHIEF BARKETING OFFICER (CBO)

Waf. 🐾

Ik ben Charlie, ik ben de Chief Happiness Officer! 🐶  Ik hou van mijn werk. Ik ga elke dag mee met mijn baasje naar kantoor. Ik schijn voor veel werkplezier te zorgen…medewerkers ontstressen? Ja, dat doen honden tegenwoordig. Geen zware taak hoor (ssst, niet doorvertellen), ik ga gewoon lekker zitten, zet mijn puppy ogen op en laat mij kroelen. Ik ben eind november 2020 geboren!

Het is weliswaar een echte kantoorhype, een kantoorhond. Ja, ik ben ermee begonnen en het ging als een lopend vuurtje toen andere bedrijven te horen kregen dat m’n collega’s daardoor beter gingen presteren bij Ruardy Recruitment. Ik zorg voor het knuffelhormoon.🔥 Wat ik het liefste doe is kandidaten verwelkomen, eten, staren met mijn puppy ogen, op m’n rug liggen en geknuffeld worden, slapen en dansen wanneer we weer een kandidaat helpen met een nieuwe toffe uitdaging! Daarnaast wandelen met Anieke of Evie, want ja, dat hoort ook tot mijn takenpakket: m’n collega’s fit houden! Waf.