Klein bureau grote ambities

Een nieuwe uitdaging? Wij vinden het een voorrecht dat wij jou mogen helpen in één van de belangrijkste keuzes in jouw leven. Jou gelukkig zien is onze missie!

Al 18 jaar werken wij samen

Anieke en ik zijn op dezelfde dag in 2005 begonnen bij onze eerste werkgever. Toen wisten we al dat wij lang samen zouden werken. Nu 18 jaar later vinden we het nog steeds een voorrecht dat wij jou mogen helpen in één van de belangrijkste keuzes in jouw leven. Ons onderscheidende kenmerk is dat we als klein bedrijf met oprechte betrokkenheid werken voor al onze opdrachtgevers en kandidaten. Ons werk stopt niet om 17:30u einde van de dag en ook niet op vrijdag einde van de dag. Dit werk is een deel van ons. Voor ons is elke vacature een missie, waarbij Anieke en ik elkaar blindelings vertrouwen en zeer complementair zijn.

In deze tijd met opkomende AI en datagedreven digitalisering, benadrukken we graag het belang van gelukkige medewerkers als sleutel tot het realiseren van toekomstige bedrijfsdoelen in deze schaarse arbeidsmarkt. We werken (al lang) samen met opdrachtgevers die dit begrijpen en investeren in groei, een gezonde werk-privébalans, erkenning en duidelijke kernwaarden die passen bij deze snel veranderende wereld.

Evie over Anieke

“Tja wat kan ik zeggen over Anieke… deze vrouw weet waar ze het over heeft. Ze is inhoudelijk heel sterk en leest elk cv tot aan het laatste woord zorgvuldig. Ik kan lezen en schrijven met Anieke en we vullen elkaar enorm aan. Hoewel ik vaak naar de grote lijnen kijk en het sollicitatieproces, is Anieke heel sterk in details en screening van kandidaten. Anieke’s kracht is echt mensen zien zoals ze zijn. Zonder opsmuk maar gewoon ze echt “zien”. Ze weet ook altijd heel goed van te voren, of dit “de kandidaat” is. Heel helder is ze, de dingen zien zoals ze echt zijn. Ze is heel sterk op detail en levert eigenlijk alleen maar kwaliteit. Ze heeft van haar perfectionisme haar kracht gemaakt. Ze zet altijd het team- & organisatiebelang boven haar eigen belang. Als ze vrij is, kan je Anieke altijd bellen, ze is erg begaan met zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Ik ken niemand die zich altijd zo 100% inzet als zij! Op naar de volgende 18 jaar!”

Anieke over Evie

“Evie en ik hebben elkaar leren kennen aan het begin van onze carrière in 2005. We begonnen allebei op dezelfde dag bij een bemiddelingskantoor voor ICT-professionals. Het klikte meteen tussen ons. We hebben daar samen een geweldige tijd gehad, maar we hebben ook hard gewerkt en de ins en outs van het recruitmentvak geleerd. Evie is echt een spontane en ondernemende vrouw. Het was dan ook geen verrassing dat ze voor zichzelf ging beginnen. In het begin deed ze veel interim-opdrachten als recruiter. En haalde ze haar Master in HR, terwijl ze fulltime werkte. Ze is ontzettend gedreven en lijkt nooit genoeg te krijgen van nieuwe dingen leren en zichzelf verder te ontwikkelen.
Wat Evie echt bijzonder maakt, is haar talent om zowel de belangen van de opdrachtgever als die van de kandidaat te behartigen. Ze is open en eerlijk in haar communicatie, en met haar overtuigingskracht weet ze iedereen op één lijn te krijgen. Haar vermogen om buiten de gebaande paden te denken en obstakels te overwinnen, maakt haar een fijne sparringspartner. Evie’s vasthoudendheid en optimisme tonen aan dat er altijd mogelijkheden zijn, zelfs in de meest uitdagende situaties.”

we doen nog veel meer

Recruitment staat voor de ideale match van de kandidaat met de werkgever. Een match ontstaat op basis van wie jij bent, wie je wilt zijn en wat jou beweegt in het leven. Deze factoren bepalen ook of een match op langere termijn SUCCESVOL is.

Echter zijn wij zoveel meer dan alleen werving & selectie, zo leveren wij coaching & advies op gebied van:

  • jouw carrière
  • de ICT arbeidsmarkt
  • employer branding
  • talentmanagement
  • employability

En leveren wij:

  • assessments via Herfst en Partners
  • outsourced recruitment solutions (RPO)

Blije bemiddelde kandidaten sinds 2013:

0

Terugkerende opdrachtgevers sinds 2013:

0

Opgericht, sprankelend en actief sinds:

0

Aantal jaren ervaring in dit vakgebied:

0

Zoveel uren per dag beschikbaar voor jou:

0

Zoveel % drive, passie en toewijding voor jou:

0